Yhteistyökumppanit

Hankkeen ohjausryhmä & yhteistyökumppanit

 

Lakeuden etappi

 

Lakeuden Etappi Oy on kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota toimivaa jätehuoltopalvelua kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa ja ympäristönsä hyväksi. Yhtiö on avoin ja aktiivinen toimialansa kehittäjä. Yhtiön tehtävänä on toimialueen jätehuollon tehokas ja palvelukykyinen järjestäminen ja kehittäminen. Tehtäviä ovat vastuullinen ja tehokas jätteiden käsittely, logistiikka, jäteneuvonta ja tiedotus. Jätteet ensisijaisesti kierrätetään ja hyödynnetään. Lakeuden Etappi Oy vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä 8 omistajakuntansa alueella. Osakaskuntia ovat: Alavus, Ilmajoki, Kihniö, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Ähtäri.

 

Thermopolis

Thermopolis palvelee julkisyhteisöjä, yrityksiä ja kuluttajia monipuolisilla kehittämis- ja konsultointipalveluilla sekä antamalla puolueetonta energianeuvontaa. Palveluihin kuuluvat mm. sisäilmatutkimukset, ympäristömelumittaukset, LVIA ja sähkö (suunnittelu, valvonta, konsultointi), energiajärjestelmien mitoitus, energiatodistukset ja -katselmukset.

 

Oma Säästöpankki

OmaSp on kasvava tyytyväisten asiakkaiden pankki ja Suomen suurin säästöpankki, joka keskittyy vähittäispankkitoimintaan ja harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa. OmaSp kokonaisvaltaiset pankkipalvelut noin 136 100 henkilö- ja yritysasiakkaalle yli 290 asiantuntijan voimin.

 

SEDU

 

Sedu on yli 5000 opiskelijan ja 600 tekijän yhteisö. Kokonaisopiskelijavirta on vuosittain yli 10 000. Lisä- ja täydennyskoulutusta tarvitaan alalla kuin alalla. Tutkinnon Sedussa suorittaa vuosittain yli 2000 osaajaa ja ammattilaista, joilla on asenne ja osaaminen kohdallaan. Toimipisteetsijaitsevat Ilmajoella, Kauhajoella, Kurikassa ja Jurvassa, Lapualla, Lappajärvellä, Seinäjoella, Tampereella, Vaasassa ja Ähtärissä. Näiden lisäksi Sedu toimii joustavasti ympäri Suomen tarpeen mukaan.

 

Into Seinäjoki

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaita ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Into Seinäjoki Oy auttaa asiakkaitaan menestymään sekä kehittää Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.