Ajankohtaista

Kahdeksan opiskelijaa istuu rivissä penkillä katsomassa yhden opiskelijan puhelinta. Kaikki hymyilevät. Taustalla on lehtipuita ja punainen puurakennus. Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyydellä käsitteenä on sekä normatiivinen että ihanteellinen ulottuvuus. Yhteisöllisyyttä voidaan ymmärtää usealla eri tavalla. Stereotyyppisten ihmiskäsitysten vahvistaminen voi olla haitallista yhteisöllisyydelle.

Kolme ihmistä kävelee pitkää katettua käytävää. Taustalla näkyy puita ja jono ihmisiä. Yhteiskehittäminen

Innovatiiviset menetelmät kaupungin kehittämisen tukena

Yhteiskehittämisen tyypillisinä elementteinä pidetään läpinäkyvyyttä, luottamusta, riittävää tiedon saannin mahdollisuutta ja vastuullisuutta. Ne ovat myös toimintaperiaatteita, joihin modernit organisaatiot nykyisin pyrkivät. Yhteiskehittämisen tärkeimpiä anteja onkin vuorovaikutus, se, että ajatusten virtaaminen uusiin suuntiin mahdollistuu ja uutta tietoa voidaan tuottaa yhdessä keskustellen.

Tervetuloa Lähiöpäiville!

Järjestämme asukaspäivän 20.4.2022 Ristinummella ja 21.4.2022 Olympiakorttelissa.

Lähiö-Inno on kaksivuotinen tutkimushanke, joka tutkii lähiöiden sosiaalista kestävyyttä. Lähiöpäivien aikana voit tutustua Vaasan yliopistossa tehtävään tutkimukseen, joka käsittelee Olympiakorttelin ja Ristinummen alueita.

Päivien aikana Lähiö-Innon me tutkijat kerromme hankkeesta ja sen tuloksista. Molempina päivinä tarjolla on kahvia ja pullaa sadalle ensimmäiselle, joten paikalle kannattaa kiiruhtaa nauttimaan hyvästä seurasta ja notkuvasta kahvipöydästä.

Kohtaamiset tapahtuvat Ristinummella 20.4. klo 15-18 kyläkeskus Kultanummen edustalla. Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään sisätiloissa.

Kohtaamiset tapahtuvat Olympiakorttelissa Olympiakorttelin keskusaukiolla 21.4. klo 15-18. Sateen sattuessa tapahtuma on sisätiloissa Q-talossa.