kuvituskuva

Opiskelija, tule kampusinfoon 3.11.

Kampushanke uutiset

Järjestämme opiskelijoille kampusteemaisen infotilaisuuden keskiviikkona 3. marraskuuta klo 14.00–15.00 Nissi-auditoriossa (Tritonia K218). Tilaisuuteen voi osallistua lisäksi Zoomissa, ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen.

Tilaisuudessa luomme katsauksen siihen, mitä tapahtuu kampushankkeessa, sekä terveysturvalliseen paluuseen kampukselle syksyn aikana. Lisäksi voimme keskustella aiheista yhteisesti. Paikalla ovat rehtori Jari Kuusisto, talousjohtaja Harri Salmela sekä tilapalveluiden päällikkö Anne-Mari Vatunen.

Esitysmateriaali on englanniksi, puheenvuorot ja keskustelu suomeksi ja englanniksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tilaisuuteen pääset liittymään tästä linkistä:

Jos tarvitset salasanaa, se on: 713007

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *