kuvituskuva

Kysely on suljettu ja arvonnan voittajat selvillä

Kampushanke uutiset

Kampuskehityksen kevään viimeinen osallistamistapahtuma, eli laajempi kysely on saatu päätökseen. Kysely sulkeutui maanantaina 31.5. ja vastauksia saatiin yhteensä 114 kpl. Haluamme kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita vaivannäöstä, erityisesti avointen kysymysten runsaat vastaukset ilahduttivat.

Wolt-lahjakorttien arvonta on myös suoritettu, ja arvonnassa voittivat Laura Kivimäki, Emma Kangas sekä Josefiina Latvanen. Onnittelut voittajille! Olemme olleet yhteydessä heihin ja toimittaneet lahjakortit perille.

Kyselyn tulokset välitetään eteenpäin projektiryhmän kautta allianssikumppaneille ja suunnitteluun. Koostamme tuloksista myös yhteenvedon, josta julkaisemme uutisen kesän aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *