kuvituskuva

Helmikuussa opiskelijoiden workshop – ilmoittaudu mukaan!

Kampushanke uutiset

Kampuskehitys osallistaa opiskelijoita entistä enemmän suunnitteluun ja ideointiin. Järjestämme helmikuussa workshopin, johon voit ilmoittautua täyttämällä lomakkeen, joka löytyy alempaa uutisesta. Opiskelijoiden osallistamisesta on uutisoitu aiemmin täällä 

Opiskelijoiden workshop järjestetään 8.2.2021 klo 1216. Tilaisuuden pitää yhdessä kampuskehityksen työryhmän kanssa hankkeen pääarkkitehti Kimmo Lintula. Tilaisuus järjestetään kokonaan virtuaalisesti hyödyntäen Zoomia sekä Teamsia 

Tilaisuuden tavoitteena on kerätä ideoita ja tarpeita opiskelijoilta liittyen kampuskehitykseen. Osallistujat jaetaan tapahtuman aikana pienryhmiin keskustelemaan eri aiheista. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista eikä vaadi opiskelijalta aiempaa tietämystä kampuskehityksestä.  

Tapahtuma järjestetään yhdessä tutkimuksen kanssa, minkä takia tilaisuus tallennetaan tutkimustarkoituksiin. Tietosuoja on huomioitu, ja tallenteet sekä henkilötiedot hävitetään, kun niille ei ole enää tutkimuksellista tarvetta.  

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake . Ilmoittautumisaikaa on tiistaihin 2.2.2021 klo 12 saakka. Vain rajattu määrä opiskelijoita otetaan mukaan, joten olethan nopea. Tulethan mukaan vain student.uwasa -sähköpostilla, jotta voimme tunnistaa sinut opiskelijaksi.  

Tervetuloa mukaan ideoimaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *