Yhteystiedot

Oletko kiinnostunut hankkeesta ja sen tuloksista? Ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Marika Salo-Lahti

Projektipäällikkö

Talousoikeuden nuorempi apulaisprofessori Marika Salo-Lahti on tutkinut ennakoivaa oikeutta ja sopimista, oikeudellista muotoilua (Legal Design), tekoälyn hyödyntämistä oikeudellisissa dokumenteissa ja kommunikaatiossa sekä EU:n vastuullisuussääntelyä. Hän on tehnyt tutkimustyötä yli kymmenen vuoden ajan.

029 449 8529
marika.salo-lahti@uwasa.fi

Hilja Autto

Projektitutkija

Oikeustieteen tutkija Hilja Autto valmistelee väitöskirjaa aiheesta Proactive contracting for competitive advantage and sustainable development. Hänen keskeisiä tutkimusintressejään ovat ennakoiva, kestävä ja vastuullinen sopiminen ja sopimusmuotoilu.

029 449 8321
hilja.autto@uwasa.fi

Anna Hurmerinta-Haanpää

Projektitutkija

Anna Hurmerinta-Haanpää väitteli oikeustieteen tohtoriksi Turun yliopistosta keväällä 2021 aiheenaan sopimuksen käyttötarkoitukset yritysten välisissä sopimuksissa. Hän on työskennellyt useissa monitieteisissä tutkimusprojekteissa tutkien muun muassa verkosto- ja ekosysteemisopimista, sopimusmuotoilua, sopimusten roolia liiketoimintamallien muutostilanteissa sekä vastuullista ja kestävää sopimista. Tällä hetkellä Hurmerinta-Haanpään tutkimusteemoja ovat mm. erilaiset yhteistyösopimukset sekä strateginen, ennakoiva ja vastuullinen sopiminen.

029 449 8681
anna.hurmerinta-haanpaa@uwasa.fi

Ville Mannonen

Tutkimusavustaja

Kauppatieteiden kandidaatti Ville Mannonen opiskelee talousoikeuden maisteriohjelmassa Vaasan yliopistossa.

029 449 8340
ville.mannonen@uwasa.fi