AI-kuva, jossa on pelastursengas keskellä aallokkoa.

Kaipaako yrityksesi tukea säähän ja ilmastoon liittyvien riskien hallintaan?

Ajankohtaista Uutiset

Mikäli tunnistat yrityksesi kaipaavan tukea toimialaasi vaikuttavien säähän ja ilmastoon liittyvien riskien hallintaan, ota meihin yhteyttä. PERIL-hanke on valmis auttamaan. Tehtävämme on tukea yrityksiä juuri tällaisissa haasteissa tarjoamalla asiantuntemuksemme käyttöönne.

Jos siis koet, että yrityksesi voisi hyötyä hankkeestamme, käy täyttämässä yhteystietolomakkeemme.

Kerro lomakkeella myös hiukan lisää mahdollisesta avun tarpeestanne. Otamme sinuun tämän jälkeen yhteyttä. Yhdessä voimme miettiä juuri teille sopivat ratkaisut, jotka varmistavat yrityksesi paremman varautumisen ilmaston ja sään tuomien riskien kohtaamiseen.

Tutustu myös PERIL-sivuston sisältöihin: https://sites.uwasa.fi/peril/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *