Työpajatilaisuus, jossa kuulijat katsovat PERIL-hankkeesta pidettävää esitystä.

PERIL-hanke esillä kunnille suunnatussa ilmastoriskityöpajassa 15.2.2024

Uutiset

PERIL-hanke esitti puheenvuoron Etelä-Pohjanmaan liiton järjestämässä Etelä-Pohjanmaan alueen ja kuntien ilmastonmuutoksen sopeutumistyötä edistävässä työpajassa Seinäjoki Areenalla 15.2.2024. PERIL-hankkeen puheenvuoro keskittyi erityisesti siihen, miten kunnat ja kuntien elinvoimaisuus voisivat hyötyä tekoälystä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa.

Työpajassa laadittiin kunnille syötteitä konkreettisiin toimenpiteisiin ilmastonmuutokseen sopeutumiseksi. Työpajaan osallistui parikymmentä maakunnan edustajaa ja havaintojen vaihtaminen osallistujien kesken oli aktiivista.

 

PERIL-hankeryhmän esitys 15.2.2024 Seinäjoki areenalla

Juha Arrasvuori ja Pirjo Yli-Viitala PERIL-hankkeen puheenvuorossa. Kuva: Päivi Mäntymäki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *