Professorihahmo katsoo vasemmalle tekstiä "Professori kysyy ilmastoriskeistä - vastaa ja vaikuta"

Ilmastonmuutoksen riskit – Vastaa kyselyyn!

Uutiset

Tervehdys! Olen riskiprofessori ja toimin PERIL-hankkeen neuvonantajana. Olen aikaisemmin auttanut hankeryhmäämme digiriskien tunnistamisessa ja hallitsemisessa. Nyt edessämme on uusi haaste: ilmastonmuutoksen riskit.

Ilmastonmuutos voi aiheuttaa monenlaisia riskejä lähiympäristöösi ja laajemmin koko maapallolle. Tarvitsemme tietoa ja näkemyksiä tähän liittyen, ja siksi pyydänkin sinun apuasi. Vastaamalla lyhyeen kyselyyn autat minua luomaan apulaisekseni älykkään riskibotin, joka opastaa ilmastoriskien hallintaa. Kiitos!

Vastaa kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/A5BD007A991AD182

Kysely on avoimena marraskuun 2023 loppuun saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *