Ajankohtaista

Vuonna 2020 syksyllä aloittaneet TkK-opiskelijat!

Kesän 2021 Takuuteekkarityöpaikat

Mikäli haluat käyttää Takuuteekkari® -mahdollisuutesi kesätöihin kesällä 2021, niin lähetä toiveesi yliopistolle 31.1.2021 mennessä.

Toimi näin

A. NUMEROI toiveesi mukaisessa järjestyksessä, mihin Vaasan seudulla toimivaan yritykseen (Wärtsilä, ABB, Danfoss tai Wapice) haluaisit mennä töihin kesällä 2021.

LÄHETÄ toiveluettelosi sähköpostilla yliopistolle OPIS0092-kurssilla mainitulle yhteyshenkilölle.

B. TEE kesätyöpaikkahakemuksesi yrityksen tietojärjestelmässä (ABB, Danfoss, Wapice tai Wärtsilä) OPIS0092-kurssilta saamiesi ohjeiden mukaisesti.

MUISTA: Takuuteekkari®-paikkaa hakiessasi mainita sana TAKUUTEEKKARI®. Mainitse myös mahdollisista sairauksistasi, jotka voivat vaikuttaa työn tekemiseen.

HUOM. Takuuteekkari®-tarjous koskee vain ensikontaktia yrityksen ja opiskelijan välillä eli seuraavana kesänä (v. 2022) kyseistä mahdollisuutta ei Sinulla enää ole, vaan sen saa sitten puolestaan syksyllä 2021 aloittava.

Yritykset ja yhteyshenkilöt vuonna 2020

 

Nimiluettelo vuoden 2021 Takuuteekkareista tullaan julkaisemaan sähköpostilla OPIS0092-kurssilaisille helmikuun alkupäivinä. Vahvistukset v. 2021 takuuteekkarien kesätyöpaikoista saadaan yrityksiltä pitkin kevättä, viimeistään toukokuussa.

Vinkkejä

Kuitenkin kesätöitä Vaasan seudulta hakiessasi muista AINA mainita opiskelevasi Vaasan yliopistossa tekniikkaa, tavoitteenasi DI-tutkinto. Kerro myös hakemuksessasi, jos Sinulla on jokin aiempi ammatillinen tutkinto (esim. asentajan tutkinto).

Harjoittelu teollisuudessa on useimmiten rikas kokemuksena. Jotta urapolkusi etenee tulevissa diplomi-insinöörin tehtävissä, niin on aivan välttämätöntä oppia tuntemaan tuotannon perustoiminnot. Tehtävät ovat vaihtelevia ja mahdollisuuksia on paljon. Mikäli tehtävistä suoriutuu hyvin, niin jalka on mainiosti niin sanotusti jo oven välissä tulevia työtehtäviä varten.

Parin opiskeluvuoden jälkeen, kun osaamista opintojenkin kautta on kertynyt, työtehtävät ovat jo paljon kiinnostavampia. Pitämällä silmät auki ja olemalla kesätöissä aktiivinen voit samalla hankkia myös aiheen opinnäytetyöhön (TkK:n tutkielma tai diplomityö).