Vuonna 2021 syksyllä aloittaneet TkK-opiskelijat!

Kesän 2022 Takuuteekkarityöpaikat

Mikäli haluat käyttää Takuuteekkari® -mahdollisuutesi kesätöihin kesällä 2022, niin lähetä toiveesi yliopistolle 31.1.2022 mennessä.

Toimi näin

A. NUMEROI toiveesi mukaisessa järjestyksessä, mihin Vaasan seudulla toimivaan yritykseen (Wärtsilä, Danfoss tai Wapice) haluaisit mennä töihin kesällä 2022.

LÄHETÄ toiveluettelosi sähköpostilla yliopistolle OPIS0092-kurssilla mainitulle yhteyshenkilölle.

B. TEE kesätyöpaikkahakemuksesi yrityksen tietojärjestelmässä (Danfoss, Wapice tai Wärtsilä) OPIS0092-kurssilta saamiesi ohjeiden mukaisesti.

MUISTA: Takuuteekkari®-paikkaa hakiessasi mainita sana TAKUUTEEKKARI®.

HUOM. Takuuteekkari®-tarjous koskee vain ensikontaktia yrityksen ja opiskelijan välillä eli seuraavana kesänä kyseistä mahdollisuutta ei Sinulla enää ole.

Yritykset ja yhteyshenkilöt vuonna 2022

Nimiluettelo vuoden 2022 Takuuteekkareista tullaan julkaisemaan sähköpostilla OPIS0092-kurssilaisille helmikuun alkupäivinä. Vahvistukset v. 2022 takuuteekkarien kesätyöpaikoista saadaan yrityksiltä pitkin kevättä, viimeistään toukokuussa.

Vinkkejä

Kesätöitä Vaasan seudulta hakiessasi muista AINA mainita opiskelevasi Vaasan yliopistossa tekniikkaa, tavoitteenasi DI-tutkinto. Kerro myös hakemuksessasi, jos Sinulla on jokin aiempi ammatillinen tutkinto (esim. asentajan tutkinto).

Harjoittelu teollisuudessa on useimmiten kokemuksena rikas. Jotta urapolkusi etenee tulevissa diplomi-insinöörin tehtävissä, niin on aivan välttämätöntä oppia tuntemaan tuotannon perustoiminnot. Tehtävät ovat vaihtelevia ja mahdollisuuksia on paljon. Mikäli tehtävistä suoriutuu hyvin, niin saa jalka on mainiosti niin sanotusti jo oven välissä tulevia työtehtäviä varten.

Parin opiskeluvuoden jälkeen, kun osaamista opintojenkin kautta on kertynyt, työtehtävät ovat jo paljon kiinnostavampia. Pitämällä silmät auki ja olemalla kesätöissä aktiivinen voit samalla hankkia myös aiheen opinnäytetyöhön (TkK:n tutkielma tai diplomityö).