Haluatko kehittää yritysverkostoasi?

Uutiset

Teemme osana DigiNet-hanketta yritysverkoston digitalisoitumiseen liittyviä kehittämissuunnitelmia valmistavassa teollisuudessa toimiville eteläpohjalaisyrityksille. Kehittämissuunnitelmassa huomioidaan sekä toimittajat että asiakkaat.

Miten?

DigiNet-hankkeen asiantuntijat kartoittavat haastattelemalla yritysverkostosi nykytilannetta, tulevaisuuden mahdollisuuksia sekä tahtotilaa digitalisoitumisen näkökulmasta. Tämän jälkeen teemme verkostolle kehittämissuunnitelman.

Mitä saat osallistumisesta?

Asiantuntijoidemme tekemän kartoituksen ja kehittämissuunnitelman. Kehittämissuunnitelma sisältää sekä yrityskohtaisia kehittämisideoita että verkostotason mahdollisuuksia asiakas-toimittaja-suhteen kehittämiseen.

Mitä osallistumiseen tarvitaan?

Tarvitsemme aikaasi haastattelua varten. Haastattelun kesto on noin 1 – 1 ½ tuntia ja se tehdään ensisijaisesti Teamsissä.

Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja Jari Lehtinevalta, jari.lehtineva(at)uwasa.fi