Teollisuuden tekoälytyöpaja 7.2.2024

Uutiset

Tule mukaan Suomen johtavan tekoälyasiantuntija Antti Merilehdon vetämään työpajaan. Käymme Antin johdolla aamupäivän aikana läpi, miten tekoälyä voidaan käytännössä hyödyntää jo nyt valmistavan teollisuuden pk-yritysten ja niiden välisten verkostojen toiminnassa.

Paikka:
Paikka: Rymikorjaamo, Bäkkäri-kokoustila, Vaasantie 11, Seinäjoki

Aikataulu 7.2.2024 klo 8.00-11.00
Aamupalaa tarjolla klo 8.00 alkaen
Työpajan kesto 8.30-11.00

Kohderyhmä:
Valmistavan teollisuuden pk-yritykset Etelä-Pohjanmaalla.

>>Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

DigiNet-hankkeessa keskitytään Etelä-Pohjanmaan alueen pk-yritysten digitalistoitumiseen. Hanketta toteuttavat Vaasan yliopisto ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu, ja hanketta rahoittaa lisäksi Etelä-Pohjanmaan liitto Euroopan unionin aluekehitysrahaston (EAKR) tuella.