Uusi sivusto – New website

Yleinen

Hei! Tämä on kielikeskus Linginnon uusi verkkosivusto. Tänne päivitämme tietoa kursseistamme ja muista ajankohtaisista asioista. Tänä keväänä meillä kielikeskuksessa tapahtuu kaikenlaista kivaa. Järjestimme valtakunnalliset Kielikeskuspäivät Vaasassa 18.-19. toukokuuta, kehitämme uutta käännösmuistia ja termipankkia, ja tietenkin opetamme samalla kun työskentelemme eri projekteissa! Meiltä löydät laajan valikoiman kielikursseja. Suomen, ruotsin ja englannin lisäksi tarjoamme espanjan, venäjän, saksan, ranskan ja kiinan kielen kursseja. Tervetuloa seikkailemaan kielten parissa kanssamme!

Hi there! This is the new website of the Language Centre Linginno. Here we post information about our courses and other things that we are up to. This spring there is a lot going on in the Language Centre. We organized the national Language Centre Days here in Vaasa on May 18th and 19th, we are developing a translation memory and term bank, and of course, we teach while we work on many different projects! At the Language Centre we offer a wide range of language courses. In addition to Finnish, Swedish and English we offer language courses in Spanish, Russian, German, French and Chinese. Welcome to join our language journey!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.