Työmaa-alue ja kulkeminen kampuksella

Luotsin työmaa-alue on valmistunut ja työmaan aidat on siirretty entisen tiedekirjasto Tritonian rakennuksen ympärille. Rakennuksen pääsisäänkäynti ei ole käytössä. Tornissa työskentelevä henkilökunta voi käyttää rakennuksen meren puoleisen osan sisäänkäyntiä. Työmaaliikenne on merkitty alla olevaan karttaan. Polkupyörien parkki Konttorin takana ei ole käytössä työmaaliikenteen vuoksi.

Uuden toimistorakennuksen (ent. Tritonia-rakennuksen) työmaa-alue

Palosaaren kampuksen kartta rakennusten nimillä ja toimistorakennuksen työmaa-alueen merkeillä.

Huomioithan seuraavat asiat liikkuessasi kampuksella

• Työmaa-alueelle meneminen on kielletty. Alue on rajattu työmaa-aidoin, jotka on merkitty karttaan oranssilla viivalla.
  • Tornissa työskentelevä henkilökunta käyttää rannan puoleista sisäänkäyntiä.
  • Konttorin takana olevat mustat pyöräparkit eivät ole käytössä. Kyseisellä alueella kulkee raskasta työmaaliikennettä.
  • Työmaaparakki on edelleen samassa paikassa. Parakki on merkitty karttaan oranssina neliönä.
  • Konttorin edestä ja takaa kulkee työmaaliikennettä. Liikenteestä johtuen pyydämme varovaisuutta alueella liikkuessa. Varautukaa myös osittaiseen kulun katkeamiseen merkityillä alueilla.