Jorma Larimo

Adressikirja – Condolence Book

Yleinen

Voit kirjoittaa adressikirjaan oman osanottosi tai muistojasi professori Jorma Larimosta.
We invite you to post your condolence messages or share your memories of Professor Jorma Larimo.

67 thoughts on “Adressikirja – Condolence Book

1. Sharing in the sadness of losing one of the greats in IB in Scandinavia. Jorma as both a colleague and a friend will be greatly missed. You will live on in our memories. RIP.

2. Syvä osaanottoni perheelle ja läheisille. Jormalle työ oli tärkeä ja hän teki sitä voimiaan säästämättä. Jorma olisi ansainnut rauhalliset eläkepäivät mökillään.

3. Lämmin osanotto professori Jorma Larimon läheisille ja työtovereille.
    My heartfelt condolences to professor Jorma Larimo’s family and work colleagues. Jorma was one of the warmhearted, inspirational scholars, who always had time for PhD students and early career researchers. He was the soul of KATAJA, FIGSIB and not to forget the biannual Vaasa Conference on International Business. I have such lovely memories of Jorma’s doctoral studies sessions and Vaasa Conference. You will be greatly missed Jorma!

4. RIP Jorma. It is possible to be world-class scholar and an extremely warm and welcoming person. Will miss you.

5. Jorman kohtasin jo opiskelijana, kuten niin moni muukin. Jorman iskuvoima oli kova myös yliopiston lentopallovuorolla. Jorma kysyi AINA tavatessamme tuoreimmat kuulumiset työstäni ja antoi siihen usein myös vinkkejä. Hän oli aidosti kiinnostunut, halukas auttamaan sekä sai oman työn tuntumaan merkitykselliseltä. Tästä olen Jormalle isosti kiitollinen.
    Lämpimät terveiset Marjatalle sekä Jorman muille läheisille.

6. Never met anyone who was so detailed and concise. The international business fraternity will certainly miss a gem. Rest thee well Prof. Larimo.